Servicii

Pentru evenimentele cu peste 200 de persoane Amiral Events & Style a pregatit o sala deosebita pentru oamenii care stiu sa aprecieze calitatea si luxul. Exact asa cum o descrie denumirea, Sala Diamond este o sala de evenimente eleganta, plina de stralucire, care se adreseaza tuturor celor care sunt in cautarea bunului gust si care doresc sa-si impresioneze invitatii prin calitatea desavarsita a fiecarui detaliu.

 

Priceperea si experienta bucatarilor nostri este pusa la dispozitia fiecarui invitat prin meniuri personalizate in functie de dorinte si gusturi iar echipa de barmani si ospatari este aleasa cu atentie astfel incat sa beneficiati de o servire la cele mai inalte standarde.

 

Detalii sala

Sala Diamond are o capacitate intre 200 si 450 de locuri,open space, o parcare generoasa astfel incat invitatii dumneavoastra sa nu fie nevoiti sa-si caute loc de parcare, ventilatie centralizata, WI-FI, bucatarie proprie, dar si o terasa superba unde invitatii dumneavoastra se pot delecta cu o priveliste minunata in special in zilele calduroase de vara.

 

Si pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie plin de opulenta, echipa Amiral Events & Style va ofera cea mai buna consiliere in alegerea serviciilor necesare in organizarea oricarui eveniment: decoratiuni sala adaptate evenimentului, aranjamente florale, muzica, sonorizare,lumini, servicii foto-video, candy bar sau bufet de fructe, limuzina, gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, porumbei, maestru de ceremonii, momente artistice, coregrafi, formatii, banduri, etc.

 

Cu ajutorul unui management cu ani de experienta si mult profesionalism, dar si cu o sala eleganta, ideala oricarui eveniment putem sa afirmam ca la Amiral Events & Style visurile devin realitate.Amiral Events & Style pe facebook
 


Contact @ STR CÂMPINA 51-53 Cluj Napoca / 0740 037.301 :: 2017 Copyright © Amiral Events & Style. Termeni si conditii Toate drepturile rezervate :: Design & Hosting by SilvexStudio